مقاله بررسي اثرات ضد ميکروبي عصاره اندام هاي زيرزميني، هوايي و دانه هاي گياه کاسني (.Cichoium intybus L) بر باکتري هاي گرم مثبت و گرم منفي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در فيزيولوژي و تكوين جانوري (علوم زيستي) از صفحه ۱۳ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسي اثرات ضد ميکروبي عصاره اندام هاي زيرزميني، هوايي و دانه هاي گياه کاسني (.Cichoium intybus L) بر باکتري هاي گرم مثبت و گرم منفي
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گياه کاسني
مقاله عصاره هاي آلي و آبي
مقاله خواص ضد ميکروبي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مجد احمد
جناب آقای / سرکار خانم: اربابيان صديقه
جناب آقای / سرکار خانم: كاوياني مهري

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا براي مشاهده چکيده، به متن کامل (PDF) مراجعه فرماييد.