مقاله بررسي اثرات عصاره آبي گل هاي زعفران (.Crocus sativus L) بر روي ميزان فعاليت سلول هاي مريستم ريشه نخود، زيره سياه، پياز و جو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در فيزيولوژي و تكوين جانوري (علوم زيستي) از صفحه ۲۹ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسي اثرات عصاره آبي گل هاي زعفران (.Crocus sativus L) بر روي ميزان فعاليت سلول هاي مريستم ريشه نخود، زيره سياه، پياز و جو
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضد ميتوزي
مقاله زعفران
مقاله نخود
مقاله زيره سياه
مقاله جو
مقاله پياز

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: عطايي عظيمي عذرا
جناب آقای / سرکار خانم: دلنوازهاشملويان بابك
جناب آقای / سرکار خانم: نصيري سمناني شهرزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.