مقاله بررسي و تعيين پرتفوي بهينه سهام شرکت هاي فعال صنايع غذايي بورس اوراق بهادار تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۹ در اقتصاد و توسعه كشاورزي (علوم و صنايع كشاورزي) از صفحه ۳۰۴ تا ۳۰۹ منتشر شده است.
نام: بررسي و تعيين پرتفوي بهينه سهام شرکت هاي فعال صنايع غذايي بورس اوراق بهادار تهران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرتفوي بهينه
مقاله بورس اوراق بهادار تهران
مقاله شركت هاي صنايع مواد غذايي
مقاله شاخص ارزش در معرض ريسک (VaR)

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: قديري مقدم ابوالفضل
جناب آقای / سرکار خانم: رفيعي داراني هادي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تشکيل پرتفوي بهينه از جمله مهمترين و حياتي ترين تصميمات افراد حقيقي و حقوقي سرمايه گذار در بورس اوراق بهادار مي باشد. هدف اصلي اين مطالعه، تعيين و بررسي پرتفوي بهينه در خصوص سهام شرکت هاي فعال صنايع غذايي بورس اوراق بهادار تهران بر اساس شاخص ارزش در معرض ريسک (VaR) مي باشد. براي دستيابي به اهداف مورد نظر، از آمار هفتگي سهام شرکت هاي فعال صنايع غذايي بورس اوراق بهادار تهران از بهمن ماه ۱۳۸۷ تا تيرماه ۱۳۸۹ استفاده گرديد. همچنين براي تحليل آمار و اطلاعات از برنامه ريزي رياضي با اعداد صحيح استفاده شد. نتايج نشان داد که سهام شرکت هاي کشاورزي و دامپروري مگسال و سالمين در تمام پرتفوهاي بهينه وجود دارند که با افزايش ميزان VaR، سهام شرکت صنعتي پارس مينو نيز به پرتفوي بهينه وارد مي گردد. از ديگر نتايج قابل توجه اين مطالعه، وجود ارتباط مستقيم بين ميزان VaR و بازدهي انتظاري سرمايه گذاران و همچنين عدم وجود رابطه مشخص بين VaR و تنوع پرتفوي بهينه (تعداد سهام در پرتفوي) مي باشد.