مقاله بهبود خواص آنتي باکتري چرم به وسيله نانو ذرات نقره توسط تابش تخليه الکتريکي کرونا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز و زمستان ۱۳۸۸ در فناوري نساجي (علوم و تكنولوژي نساجي) از صفحه ۵۱ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: بهبود خواص آنتي باکتري چرم به وسيله نانو ذرات نقره توسط تابش تخليه الکتريکي کرونا
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چرم
مقاله نانو ذرات
مقاله آنتي باکتريالي
مقاله کرونا
مقاله نقره

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: مجيدنيا زهره
جناب آقای / سرکار خانم: ولي پور پيمان
جناب آقای / سرکار خانم: حامدموسويان محمدتقي

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
يکي از مشکلات عمده چرم هاي طبيعي مصرف شده در کفش، رشد باکتري و نهايتا بوي نامطبوع در حين مصرف مي باشد. در اين مطالعه خاصيت آنتي باکتريالي محلول کلوييدي نانو ذرات نقره در فرايند روغن زني بر روي چرم گاوي و بزي، با دونوع باکتري نماينده، به نام هايS.Aureus  و E.Coli مورد بررسي قرار گرفته است. آغشته سازي نانو ذرات نقره و روغن روي نمونه هاي چرم گاوي و بزي کرونا شده و نشده در دو طرف با سه روش کرونا استفاده شد. نتايج به دست آمده حاصل از جذب اتمي و FTIR نشان دهنده وجود ذرات نقره بر روي چرم عمل شده با کرونا نسبت به چرم عمل نشده و آغشته شده به نانو ذرات نقره مي باشد. تصاوير SEM نمايانگر ايجاد حفره و در سطح چرم کرونا شده را نشان مي دهند. همچنين آزمايشات ميکروبي نشان دهنده افزايش خاصيت آنتي باکتريالي در چرم بزي کرونا شده اثر بخشي بهتري نسبت به چرم گاوي کرونا شده بوده است.