مقاله مطالعه پارامترهاي ژنتيکي صفات مرتبط با آندوسپرم در تلاقي هاي برنج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم آب و خاك (علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي) از صفحه ۵۰۵ تا ۵۱۷ منتشر شده است.
نام: مطالعه پارامترهاي ژنتيکي صفات مرتبط با آندوسپرم در تلاقي هاي برنج
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجزيه ميانگين نسل ها
مقاله صفات آندوسپرم
مقاله عمل ژن
مقاله کيفيت دانه
مقاله برنج

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: کياني شعله
جناب آقای / سرکار خانم: باباييان جلودار نادعلي
جناب آقای / سرکار خانم: رنجبر غلامعلي
جناب آقای / سرکار خانم: كاظمي تبار سيدكمال
جناب آقای / سرکار خانم: نوروزي محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مطالعه نحوه عمل ژن در ارقام برنج از لحاظ کيفيت پخت براي صفاتي نظير درجه حرارت ژلاتينه شدن، غلظت ژل و ميزان آميلوز، چهار رقم برنج با سطوح متفاوتي از صفات، مورد مطالعه قرار گرفتند.