سال انتشار: ۱۳۹۴
محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی
تعداد صفحات: ۸
نویسنده(ها):
مهدی خوش خبرخامنه – مدیرعامل، گروه صنعتی درسا؛
علیرضا علیزاده – قائم مقام مدیرعامل، گروه صنعتی درسا؛
سینا نوروزی – مدیر بخش تحقیق و توسعه، گروه صنعتی درسا

چکیده:
مجموعه مطالعات انجام شده نشان می دهد که همواره محیط های بسته و به خصوص فضای آشپزخانه 3 برابر آلوده تر از محیط های باز مجاور خود می باشند و سبب بسیاری از بیماری ها می گردند. هود آشپزخانه به عنوان عضوی مهم از فرایند چرخه تهویه هوای خانه از اهمیت به سزایی برخوردار است. هودهای آشپزخانه شرکت های متنوع در بازار داخلی به همراه مکش پایین، صدای زیادی را نیز در حین کارکرد دارا می باشند. عوامل متعددی از جمله رعایت نکردن استاندارد های کانال کشی نیز سبب کاهش بازدهی آن ها می شود. در این مقاله نقش واحد تحقیق و توسعه در بررسی الزامات فنی و استاندارد های مورد نیاز در ساخت هود آشپزخانه به همراه انواع تست های مورد نیاز جهت اطمینان از کارکرد صحیح سیستم طراحی شده و تغییرات لازمه در ساختار این دستگاه که تا به کنون بی توجهی شده است. در نهایت روندی جهت ارتباط بهینه با مشتری در راستای به روز کردن و رفع نیازهای آن ها جهت توسعه محصولات بررسی شده است و قابلیت نظرسنجی مشتریان به عنوان ابزاری استراتژیک جهت گزینش تصمیم درست و انتخاب رویکردی مناسب برای نیل به نوع آوری در تغییرات مورد نیاز این دستگاه می باشد